Kies uw kaarten

Allereerst hartelijk dank dat u gaat meespelen in de BankGiro Loterij! Met deze deelname steunt u namelijk het Nationaal Theaterweekend. Wij hebben voor u een aantal mooie dagen geselecteerd waarop u één van onze voorstellingen kunt bezoeken. Want wat is er nu leuker dan met de feestdagen een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Ciske de Rat in het DeLaMar Theater.

Hoe ontvang ik mijn kaarten?

1. Kies hieronder naar welke voorstelling u wilt gaan;
2. Kies een datum;
3. Vul uw actiecode in;
4. Reserveer uw twee gratis musicalkaarten. U kunt hier ook eventueel extra kaarten op eigen kosten bijkopen;
5. U ontvangt uw musicalkaarten per e-mail of post afhankelijk van het verkozen theater;

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen in één van onze theaters!

 

 

CISKE DE RAT

In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Dit seizoen kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske, dit keer als Cis de Man. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical.

Ciske de Rat

Musicals in Concert

De grootste hits uit de mooiste musicals! Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch staan dit seizoen voor het eerst samen op het toneel in deze unieke concert show in een theater bij u in de buurt.
 
Kies Musicals in Concert

HAIR

Legendarische hits zoals ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren, maar deze nieuwe productie is allesbehalve een nostalgische trip naar de tijd van flowerpower. Met z’n energie en drang naar liefde en vrijheid is ‘Hair’ de perfecte musical voor nu, als tegenwicht voor onze wereld vol cynisme en onverdraagzaamheid.
 

HAIR

The Bodyguard

Het verhaal draait om de liefde tussen een popster en haar bodyguard. In deze musical wordt Nederlands gesproken, alle muziek is wel Engelstalig. Beleef een zinderend avontuur waarin liefde, passie en spanning centraal staan.

TBG

Actievoorwaarden