FEESTELIJKE AFSLUITING VAN DE UITMARKT 2016

Afgelopen zondag, 28 augustus presenteerden Frits Sissing en Romy Monteiro de jaarlijkse knallende opening van het nieuwe theaterseizoen: De Musical Sing-a-Long. Heeft u ook zo genoten van de Musical Sing-a-Long? Of heeft u het gemist? Hier kunt u de fragmenten van onze shows terugkijken.

HAIR

HAIR is het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes.

Disney's The Lion King

Koning der Musicals!
Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King!

BackStageNow

Bekijk hier exclusieve backstage beelden van de stand op de Uitmarkt. Op BackStageNow.nl volg je alles over musicals, 24 uur per dag. 

The Bodyguard

Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro en April Darby) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

Ciske de Rat – de Musical

De tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud is vanaf november 2016 vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.