Uniek afscheidsaanbod: 1e rang voor 35 euro* per kaart

Nog niet naar Was Getekend, Annie M.G. Schmidt geweest? Wacht dan niet te lang, want deze bekroonde musical stopt definitief. Na een uitverkochte tournee door heel Nederland, is de show nu nog maar enkele weken te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Bovendien profiteer je nu van een uniek afscheidsaanbod: 1e rang voor 35 euro* per kaart, boek nu!

 

    

 

Een heerlijk feest der herkenning
Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en liedjes van Annie M.G. Schmidt? Deze voorstelling neemt je mee terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtnummers als ‘Margootje’ en ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’. Een even scherp als ontroerend portret van onze meest geliefde schrijfster, subliem vertolkt door Simone Kleinsma. Dit heerlijke feest der herkenning wil je echt niet missen. Boek nu!

Je parkeert met korting
Als bezoeker parkeer je met korting in de Q-Park Europarking, op slechts 10 minuten lopen van het theater. Het DeLaMar Theater is trouwens ook heel goed bereikbaar met het OV.

Boek nu de beste plaatsen
Reserveer nu de beste plaatsen in het DeLaMar Theater voor slechts €35,-* per kaart! Liever telefonisch boeken? Bel Eventim: 0900-1001030 (45cpm) onder vermelding van €35,- per kaart.

 

*Klik hier voor de actievoorwaarden