Profiteer nu van een uniek afscheidsaanbod: tot €15 euro* voordeel per kaart!

Nog niet naar Was Getekend, Annie M.G. Schmidt geweest? Wacht dan niet te lang, want op 13 januari stopt deze bekroonde musical definitief. Na een uitverkochte tournee door heel Nederland, is de show nog maar enkele weken te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Mis het niet en profiteer nu van een uniek afscheidsaanbod: tot 15 euro* voordeel per kaart! Je zit dan al vanaf 39 euro* op de 1e rang. Bestel snel je kaarten en geniet voor het te laat is van deze briljante voorstelling.

    

    

 

Een heerlijk feest der herkenning
Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en liedjes van Annie M.G. Schmidt? Deze voorstelling neemt je mee terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtnummers als ‘Margootje’ en ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’. Een even scherp als ontroerend portret van onze meest geliefde schrijfster, subliem vertolkt door Simone Kleinsma. Dit heerlijke feest der herkenning wil je echt niet missen. Boek nu!

Je parkeert met korting
Als bezoeker parkeer je met korting in de Q-Park Europarking, op slechts 10 minuten lopen van het theater. Het DeLaMar Theater is trouwens ook heel goed bereikbaar met het OV.

Boek nu de beste plaatsen
Reserveer nu de beste plaatsen in het DeLaMar Theater en ontvang tot €15 euro* voordeel per kaart! *. Liever telefonisch boeken? Bel Eventim: 0900-1001030 (45cpm) onder vermelding van Troskompas.

 

     

 

*Klik hier voor de actievoorwaarden