The Bodyguard

Het verhaal

Er komt iets gevaarlijk lekkers aan. The Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, komt naar het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze onvergetelijke theaterervaring. Met de grote hits van Whitney Houston ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ en vele andere in de originele, Engelstalige versie.

Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Vanaf september beleeft u het live in het Beatrix Theater Utrecht. Mis deze gevaarlijk lekker avond uit niet! FEEL THE HEAT WITH SOMEBODY.

Twee castleden van deze verleidelijke musical zijn al bekendgemaakt. We hopen binnenkort meer leden van de cast bekend te kunnen maken!

undefined

De campagne

The Bodyguard wordt dé hitmusical van volgend seizoen. Deze verleidelijke musical zal te zien zijn in het Beatrix Theater Utrecht. Het theater wordt omgetoverd tot een ware feestlocatie inclusief LED-verlichting, DJ-booth en cocktails om een onvergetelijke avond uit te beleven.

The Bodyguard is dé high-standard girls’ night out die je niet mag missen. De show is uitermate geschikt voor vriendinnenclubs en Whitney Houston fans, maar dit neemt niet weg dat ook de mannen van harte welkom zijn. Voor hen is het de ultieme gelegenheid hun geliefde te verrassen met een romantische avond uit.

In de campagne wordt de musical neergezet als “gevaarlijk lekker”, “her ultimate guilty pleasure” en “feel the heat with somebody”. Deze teksten mogen jullie uiteraard ook gebruiken in jullie marketinguitingen. Graag ontvangen wij uw uitingen om een volledig beeld te hebben van alle marketingactiviteiten rondom de musical. Hieronder kunt u de teasers vinden en onderaan deze pagina staat het bijbehorende artwork.

 

 

Speelplan

The Bodyguard is vanaf september 2015 exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Van 13 t/m 26 september loopt onze try-out periode. De gasten kunnen in deze tijd als een van de eersten de show bewonderen. Daarbij bieden wij hen op woensdag 16 en dinsdag 22 september nog de keuze voor een Try-out PLUS, waarbij diverse feestelijke hapjes en drankjes zitten inbegrepen zoals een pauzecocktail en bruschetta om de avond uit compleet te maken. De try-out periode wordt afgesloten met de première op zondag 27 september.

De kaartverkoop is geopend t/m november. Hieronder kunt u het speelplan van deze periode vinden.

undefined

Prijzen

Klik op onderstaande button om het volledige prijzenoverzicht te zien.

undefined

Nieuwe producties

Voor het komende theaterseizoen hebben wij, naast Billy Elliot en The Bodyguard, een reeks mooie shows in de planning, waaronder Grease, Beauty & the Beast en De Tweeling. Klik op de button voor meer informatie over de shows van het komende theaterseizoen.

undefined

 

Artwork