Extra voordelig naar Ciske de Rat

U heeft een pot tafelzuur van Kesbeke gekocht en krijgt nu 15% voordeel op Ciske de Rat-de Musical. Hieronder kunt u zien bij welke theaters u uw tickets met dit voordeel kunt boeken en voor welke data het beschikbaar is.

Boek snel voor de beste plekken want op is op!

Boek voor de volgende theaters

Het verhaal

Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. En uiteraard de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ bevat.

Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven. Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?

*KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN