Exclusief op de laatste kaarten: Elke 2e kaart gratis!*

Met bekende musicalsterren Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten, Willemijn Verkaik, William Spaaij, Anouk Maas, Freek Bartels, Mariska van Kolck en Berget Lewis, heeft Musicals in Concert zich ook dit jaar weer verzekerd van klinkende namen.

Al meer dan twintig jaar staan zij aan de top van de Nederlandse musicalwereld. Ieder van hen heeft het talent om het vijftienduizendkoppige publiek in de Ziggodome muisstil te krijgen. Om ze een paar minuten later uit hun dak te laten gaan.

Daarnaast zal de immens populaire boyband B-Brave laten zien dat ook zij een onvermoede link met musical hits hebben. Een genre dat hen niet vreemd is. Voordat zij in 2013 door het televisieprogramma X-Factor doorbraken, traden enkele van deze jongens al op in Ciske de Musical en Tarzan. 

Dit unieke evenement is het enige swingende popconcert met bekende musicalhits waar het publiek nadrukkelijk wordt uitgenodigd om mee te zingen!

undefined

Wilt u de show als VIP beleven?

Maak je avond helemaal compleet en beleef het concert als VIP! Met het Broadway Arrangement of West End Arrangement ben je van alle gemakken voorzien. De arrangementen bestaan o.a. uit de beste zitplaatsen op de 1e ring, consumptiebonnen en een parkeerkaart! Deze arrangementen zijn al vanaf 2 personen te boeken. Meer weten? Neem telefonisch contact op met 088-0112600

*Actievoorwaarden