€15 feestvoordeel

Profiteer nu van dit unieke aanbod: €15 voordeel per kaart! Je gaat dan al vanaf €9 naar deze sensationele hitmusical in het Beatrix Theater Utrecht. Dit aanbod is geldig voor alle voorstellingen in december en januari met uitzondering van 25 en 26 december 2016. Wacht niet te lang met boeken, want OP=OP.

Boek nu of bel 0900-1353 (45cpm) o.v.v. "€15 Feestvoordeel".

 

 undefined

Meer dan 600.000 bezoekers

The Bodyguard is de gevaarlijk lekkere hitsensatie. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Al meer dan 600.000 bezoekers voelden de passie en de spanning in het Beatrix Theater Utrecht, waar The Bodyguard z’n tweede succesjaar beleeft. Boek nu ook kaarten voor de sexy en meest swingende musical die je gezien moet hebben!

Gevaarlijk lekker

Zing mee met 'I Will Always Love You', 'I Wanna Dance With Somebody' en andere hits van Whitney Houston. Geniet van de sterrencast, met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel, Miro Kloosterman en Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. Boek nu en beleef een zinderende avond in het Beatrix Theater Utrecht.

*Actievoorwaarden