LAATSTE KANS: €10 VOORDEEL PER KAART

Profiteer alleen vandaag nog van dit unieke aanbod: €10,- herfstvoordeel per kaart! Je gaat dan al vanaf €19,- naar deze sensationele hitmusical in het Beatrix Theater Utrecht. Dit aanbod is geldig voor alle shows t/m 20 november 2016. Wacht niet te lang met boeken, want OP=OP. Boek nu of bel 0900-1353 (45cpm) o.v.v. Herfst.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief reserverings- en transactiekosten. Deze actie is geldig voor alle rangen, inclusief platinum en golden seats.

 undefined

 

Prijzentabel

Meer dan 500.000 bezoekers!

The Bodyguard is haar tweede jaar in gegaan! Sinds de première in september vorig jaar spelen we avond aan avond voor volle zalen. Boek nu ook kaarten voor de sexy en meest swingende musical die je gezien moet hebben! Al meer dan een half miljoen bezoekers gingen je voor.

Gevaarlijk lekker

The Bodyguard is een gevaarlijk lekkere musical. Voel de passie en de spanning. Zing mee met 'I Will Always Love You' en andere hits van Whitney Houston. Geniet van een sterrencast met Dave Mantel of Miro Kloosterman in de rol van sexy bodyguard en Romy Monteiro of April Darby in de rol van superster Rachel Marron. Boek nu en beleef een zinderende avond in het Beatrix Theater Utrecht.

*Actievoorwaarden