BOEK NU MET SUPER LAST-MINUTE VOORDEEL

Wil jij deze week nog naar The Bodyguard? Profiteer dan van ons super last-minute voordeel: tot 50% per kaart!* Klik hier om te zien voor welke shows dit aanbod geldt. Beleef dit overweldigende succes zelf in het Beatrix Theater Utrecht, boek nu!

Er zijn nog mooie plekken beschikbaar op woensdag 12 juli om 15:00 uur.

 undefined

Jouw laatste kans om deze hitmusical te zien!

The Bodyguard STOPT! Al meer dan 800.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie in het Beatrix Theater Utrecht. De opwindende mix van musical, popconcert, thriller en lovestory werd bekroond met maar liefst drie Musical Awards. Pak je laatste kans om te genieten van een sterrencast en alle wereldhits van Whitney Houston, waaronder ‘I will always love you'. De laatste voorstellingen zijn in verkoop, dus wacht niet te lang en boek nu!

Er zijn nog mooie plekken beschikbaar op woensdag 12 juli om 15:00 uur.

HET VERHAAL

Frank Farmer voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superstar Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

Geniet voor het laatst van de sterrencast met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. Feel the heat with somebody... en boek nu het nog kan!

undefined

*KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN