Alléén deze week slecht €29,- per kaart*!

De lente is officieel begonnen! Ben jij klaar voor een extra dosis lentekriebels? Boek dan alléén deze week kaarten voor The Bodyguard, de opwindende mix van musical, popconcert, thriller en love story, voor slecht €29,- per kaart*. Dit aanbod is geldig voor geselecteerde voorstellingen in maart en april en geldt uitsluitend voor rang 3 en 4, afhankelijk per show. Wacht niet te lang, want er zijn slechts 1.000 kaarten beschikbaar met dit unieke voordeel.

undefined
*Genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten €6,85 (per kaart) en max. €2,55 transactiekosten (per boeking).
Liever telefonisch boeken? Bel Eventim: 0900-1353 (45cpm) o.v.v. ‘Lentekriebels 2017’.

undefined

Jouw laatste kans om deze hitmusical te zien!

The Bodyguard STOPT! Al meer dan 750.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie in het Beatrix Theater Utrecht. De opwindende mix van musical, popconcert, thriller en lovestory werd bekroond met maar liefst drie Musical Awards. Pak je laatste kans om te genieten van een sterrencast en alle wereldhits van Whitney Houston, waaronder ‘I will always love you'. De laatste voorstellingen zijn in verkoop, dus wacht niet te lang!

Het verhaal

Frank Farmer voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superstar Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

undefined

*KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN