ONTVANG TOT 20 EURO VOORDEEL PER KAART*

The Bodyguard is bekroond met de AD Publieksprijs voor Beste Musical! Vier dit succes mee en ontvang nu Als LINDA.-lezeres tot
20 euro voordeel per kaart*!  Dit aanbod geldt voor rang 1 t/m 4 en voor geselecteerde voorstellingen t/m 26 april 2017. Boek nu en feel the heat in het Beatrix Theater Utrecht! Liever telefonisch reserveren? Bel 0900-1353 (45cpm) o.v.v. Lezeres. OP=OP.

undefined  

undefined

* Alle prijzen zijn exclusief reserverings- en transactiekosten.

Jouw laatste kans om deze hitmusical te zien!

The Bodyguard STOPT! Al meer dan 750.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie in het Beatrix Theater Utrecht. De opwindende mix van musical, popconcert, thriller en lovestory werd bekroond met maar liefst drie Musical Awards. Pak je laatste kans om te genieten van een sterrencast en zing mee met 'I will always love you' en andere hits van Whitney Houston. Wacht niet te lang en boek nu!

HET VERHAAL

Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? 

 

undefined

*KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN