NS PERSONEELSVOORDEEL: €20 VOORDEEL PER KAART

Speciaal voor NS medewerkers hebben we een uniek aanbod: €20 euro voordeel per kaart! Boek snel en beleef deze sensationele hitmusical in het Beatrix Theater Utrecht. Dit aanbod is geldig voor geselecteerde voorstellingen t/m 28 februari. Wacht niet te lang met boeken, want OP=OP. Boek nu of bel 0900-1353 (45cpm) o.v.v. NS personeelsvoordeel.

 undefined 

WINNAAR AD PUBLIEKSPRIJS ‘BESTE MUSICAL’

Tijdens het Musical Awards Gala 2017 werd The Bodyguard bekroond met de felbegeerde AD Publieksprijs voor 'Beste Musical'!

Gevaarlijk lekker

The Bodyguard is de gevaarlijk lekkere hitsensatie. Musical, popconcert, thriller en love story in één.Al meer dan 700.000 bezoekers gingen je voor in het Beatrix Theater Utrecht, waar The Bodyguard z’n tweede succesjaar beleeft. Zing mee met 'I will always love you', 'I wanna dance with somebody' en andere hits van Whitney Houston. Geniet van de sterrencast, met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. Nog niet geweest? Reserveer nu!

undefined 

*KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN