DISNEY'S THE LION KING - ZUID-AFRIKA

Gaia Aikman en Naidjim Severina, die de rollen van Nala en Simba gaan spelen, deden een week lang inspiratie op in Zuid-Afrika voor The Lion King. Bekijk hier de foto's en video van deze reis. Video gemaakt door Isa Music & Media.

Reisverslag

Hi allemaal,

Welkom op ons reisverslag van onze prachtige reis naar Zuid-Afrika voor Disney’s The Lion King. Veel lees- en kijkplezier!
Gaia & Naidjim

Maandag 16 mei: 
Johannesburg here we come!!

undefined

 

Dinsdag 17 mei:
Bij aankomst op Johannesburg gingen we onderweg naar Madikwe, zo’n 5 uur rijden maar onderweg werden we al volop verrast met de prachtige natuur en zagen we de eerste dieren!

undefined

 

YEAH! There we are, Tuningi Safari Lodge Sout Africa! Het is zo mooooi!

undefined

 

Diezelfde middag gingen we meteen op game drive, oftewel safari. Op naar de leeuwen!

undefined

 

We zagen heel veel dieren maar nog geen leeuwen. 

Ranger Jacques liet ons het mooie gebied van Madikwe zien. En zo onwijs gaaf na 1,5 uur safari stopten we midden in het gebied voor een drankje. Daar stonden we dan te proosten…zo onwerkelijk, amazing!

undefined

Woensdag 18 mei: 
De wekker ging om 5.30 uur om de savanne te zien als die ontwaakt. Toch wel een heel bijzonder momentje voor ons. We zijn gewoon in Zuid-Afrika en daar staan we dan tussen de dieren!

undefined

ZAZU! Zo klein maar we hebben hem gespot, de neushoornvogel Zazu die ook in de musical te zien is!

undefined

In de middag zijn we foto’s gaan maken bij de Tuningi Lodge. 

undefined

 

Donderdag 19 mei: 
Waar zijn de leeuwen? Vandaag tijdens de ochtend game drive nog steeds geen leeuwen gezien. Waar zijn ze? Dan de allerlaatste kans vanmiddag voordat we terug gaan. Eerst gaan we een school bezoeken.

undefined

 

Wat een lieverds! We konden elkaar niet verstaan maar met veel handgebaren kom je ver. We hebben heerlijk gespeeld! Daar gaan we dan, de allerlaatste kans om leeuwen te vinden.  We zagen prachtige impala’s.

undefined

En toen vonden we ze, een Simba en een Nala!

undefined

undefined 

undefined

Wow, mooier kon onze reis niet eindigen maar bij het avondeten hadden we nog meer verrassingen. We aten deze avond bij de waterhole, een plek bij de lodge waar de dieren kunnen komen drinken. Deze avond zagen we voor het eerst hier een olifant staan!


Na het eten kwam iedereen van de Tuningi lodge zingen voor ons, kippenvel!!
Wij konden natuurlijk niet achterblijven en daar stonden we dan samen met deze lieve mensen te zingen!

undefined

We zijn zo ontzettend blij met deze overweldigende reis die we hebben gemaakt. Zuid-Afrika is een fantastisch land, we hebben mogen genieten van de dieren, natuur, mensen en deze ervaring nemen wij mee in onze Lion King reis. Wij zijn er klaar voor! Hopelijk zien we je snel in het theater.

Liefs, Naidjim en Gaia

undefined

 

Ook enthousiast geworden van deze reis naar Zuid-Afrika? Klik dan hier voor een te gekke rondreis.