Auto & Parkeren

Wij informeren je graag over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid van het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Bekijk hier de routebeschrijving vanuit jouw woonplaats.

Vanuit Amsterdam (A4) richting Den Haag
Bij knooppunt Prins Clausplein vervolgt u uw weg richting Den Haag via de A12. Aangekomen bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Scheveningen Haven. Deze weg blijft u volgen tot het Circustheater aangegeven staat.

Vanuit Rotterdam (A13) richting Den Haag

Bij knooppunt Ypenburg vervolgt u uw weg richting Den Haag via de A4 en vervolgens bij knooppunt Prins Clausplein gaat deze over in de A12. Aangekomen bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Scheveningen Haven. Deze weg blijft u volgen tot het Circustheater aangegeven staat.

Vanuit Utrecht (A12) richting Den Haag

Aangekomen bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Scheveningen Haven. Deze weg blijft u volgen tot het Circustheater aangegeven staat. Voor parkeren kijk onder het kopje parkeren.

Parkeergelegenheid

Vrij parkeren in de woonstraten in Scheveningen is niet mogelijk. Wij adviseren u dan ook om in de parkeergarages te parkeren. In de directe omgeving van het AFAS Circustheater bevinden zich drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend:

Uitrijdkaarten voor deze garages kunt u kopen bij de informatiebalie in het AFAS Circustheater. De prijs van een uitrijkaart is € 13,50 en deze is 16 uur geldig. Afhankelijk van hoe lang u parkeert en in welke garage u staat kan dit voordelig zijn. Wij adviseren u zich ter plaatse op de hoogte te stellen van de geldende parkeertarieven.

Parkeerbeleid

Klik hier voor een plattegrond van de parkeermogelijkheden in Scheveningen.

Parkeren invaliden

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u vanaf 1 december 2012 in Den Haag niet meer gratis parkeren op de normale betaald parkeerplaatsen. Wanneer u parkeert, moet u (net als alle andere automobilisten) voor het parkeren betalen.

Zoals u weet is Scheveningen een badplaats en kan het op zonnige dagen en/of tijdens festivals extreem druk zijn. Niet alleen in de zomer maar gedurende het hele jaar. Hierdoor kan het vinden van een parkeerplaats ernstig worden bemoeilijkt. Houdt u hier alstublieft rekening mee.

Openbaar vervoer

Het AFAS Circustheater adviseert bezoekers te reizen met het openbaar vervoer. Het theater is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen – zwarte pad, uitstappen bij halte Circustheater. Vanaf het NS station Den Haag Hollands Spoor adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 1 of 9 beiden richting Scheveningen – zwarte pad. Voor tramlijn 1 uitstappen bij halte Kurhaus, voor tramlijn 9 uitstappen bij de halte Circustheater.