Terug naar nieuws

MAMMA MIA! in Première

Gepubliceerd op 15-09-2009

In de aanwezigheid van een massaal aantal BN'ers en pers is op 14 september '09 in Koninklijk Theater Carré de reizende musical MAMMA MIA! in première gegaan.
De aanwezige pers en het grote aantal aanwezige BN-ers waren compleet in de ban van de nieuwe MAMMA MIA! Na een minutenlange staande ovatie ontving de getalenteerde cast felicitaties en bloemen van vrienden en familie.

Lone van Roosendaal schittert in haar rol als moeder Donna, samen met haar toneelvriendinnen Anouk van Nes en Mylène d'Anjou. John Vooijs en Elise Berends zetten op een zeer verfrissende manier Sky en dochter Sophie neer. En de drie vaders Bas Westerweel, Rutger Le Poole, Ad Knippels speelden een fantastische voorstelling.

De nationale tour is de eerste in Europa en brengt de voorstelling naar de 15 grootste theaters van Nederland. De compleet nieuwe cast, met in de hoofdrollen o.a. Lone van Roosendaal, Anouk van Nes, Mylène d'Anjou, Bas Westerweel, Ad Knippels, Rutger Le Poole, John Vooijs en Elise Berends, is er helemaal klaar voor om Nederland opnieuw te veroveren.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.