Terug naar nieuws

André van Duin volgend jaar weer in het theater

Gepubliceerd op 02-12-2010

André van Duin gaat volgend theaterseizoen met een geheel nieuwe voorstelling het theater in en wordt daarbij vergezeld door Ron Brandsteder en actrice/zangeres Anne-Marie Jung. Vanaf september 2011 start de theatershow van André van Duin in het DeLaMar Theater en gaat daarna het land in. De kaartverkoop voor de voorstellingen in het DeLaMar Theater start vandaag.

André van Duin: “Ik heb erg veel zin om weer het theater in te gaan en ik vind het geweldig om straks onder andere in het prachtige DeLaMar Theater te kunnen staan. Samen met Ron Brandsteder en Anne-Marie Jung gaan we er alles aan doen om er een hele vrolijke theatervoorstelling van te maken.''

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.