Terug naar nieuws

Repetities LOL Inclusieve in volle gang

Gepubliceerd op 19-04-2010

Het leven is een grote all inclusive reis. Op je levenspad krijg je veel cadeau. Mooie momenten van geluk, mijlpalen die je bijblijven en helaas ook nare gebeurtenissen, het hoort er allemaal bij. Mijn nieuwste show is op dat gegeven gebaseerd, uiteraard voorzien van een knipoog en een lach. 

De repetities en de eerste try-out shows van LOL Inclusive zijn inmiddels achter de rug. Dit is een ontzettend hectische en spannende periode voor het hele team geweest. Het is altijd afwachten of een sketch of grap goed overkomt bij het publiek en vooral of er gelachen wordt op de juiste momenten. Aan de hand hiervan zijn we nu bezig om sommige ideeën nog verder uit te werken en waar nodig sketches en liedjes bij te schaven dan wel toe te voegen. Gelukkig wordt ik hierin ondersteund door een enorm fijn, hardwerkend en professioneel team.

Wat kunt u in de voorstelling verwachten? Die vraag hoor ik natuurlijk vaak en dat blijft altijd weer een verrassing. Ik kan in ieder geval wel verklappen dat Bep Lachebek een prominente rol krijgt. Ze is continu op reis, want thuisblijven is natuurlijk duurder. Tenzij de uitkering opgehaald moet worden, dan maakt ze graag een uitzondering. En Meneer Eddy, o.a. voormalig telefoniste van de 06-lijn, die heeft me toch een duur baantje op Schiphol te pakken! Dat heeft zij mooi geregeld.

Bij zo'n reislustige show met internationale invloeden horen natuurlijk ook internationale sterren in de artiestenparade. Daarom heb ik Lady Gaga en Susan Boyle alvast uitgenodigd. Of ze ook echt komen? Daar gaan we natuurlijk wel vanuit, maar daar werken we nu hard aan!
Al met al hoop ik dat u met mij mee wilt te gaan op all-inclusive reis.

Tot ziens in het theater!

Tineke

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.