Terug naar nieuws

Urinetown bij Musical Sing-a-Long

Gepubliceerd op 27-08-2010

Aanstaande zondag 29 augustus is de cast van Urinetown te zien tijdens de Musical Sing A Long op de Uitmarkt in Amsterdam. Het programma wordt vanaf 21.20 uur rechtstreeks op Nederland 1 uitgezonden.

De Uitmarkt is de opening van het nieuwe culturele seizoen en vindt dit jaar plaats van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus in de Amsterdamse binnenstad. Zoals elk jaar zal er ook dit keer, speciaal voor alle theaterliefhebbers in Nederland, een informatiestand van Joop van den Ende Theaterproducties te vinden zijn op het terrein van het Museumplein. De Uitmarkt wordt zondag feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long om 21.15 uur op het grote podium op het Museumplein. Ook de cast van Urinetown zal een optreden verzorgen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.