Terug naar nieuws

111 elfen in de Efteling voor Elfendag

Gepubliceerd op 11-11-2011

De 111 mooiste elfen van Nederland vierden vandaag elfendag in Theater de Efteling. Elfenkoningin Titania en elfenkoning Oberon uit de musical Droomvlucht brachten speciaal voor deze dag die maar eens in de honderd jaar voorkomt, een bezoek aan de mensenwereld.

Zangeres Do

De zangeres, ooit zelf te zien als elfenkoningin in de attractie Droomvlucht, koos uit alle aanwezigen de mooiste verklede elf uit. Een elfje uit de musical wordt in de voorstelling van vanavond vernoemd naar de winnares.

Droomvlucht, de Musical

De musical Droomvlucht is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie van de Efteling. In de maand oktober riepen de producenten kinderen op om zichzelf te verkleden als elfje. De 111 mooiste, leukste of grappigste elfjes zijn uitgenodigd als speciale gast op elfendag.

Meer informatie op www.efteling.com/elfendag

undefined

Fotografie: John Schouten

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.