Terug naar nieuws

André van Duin's Ja hoor… daar is ie weer! In première in het DeLaMar Theater

Gepubliceerd op 26-09-2011

Zondag 25 september vond de première van Ja hoor…daar is ie weer! plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarmee is André van Duin weer terug in het theater. Samen met vaste aangever Ron Brandsteder en nieuwe leading lady Anne-Marie Jung, is de gloednieuwe show van André van Duin tot half december in het DeLaMar Theater te zien om vervolgens tot half maart langs de grootste theaters van Nederland te reizen.

In Ja hoor…daar is ie weer! komen tal van nieuwe types voorbij en krijgen TV programma's als Wie van de Drie en Man Bijt Hond een hele andere wending als André ermee aan de haal gaat. Ook een musicalmedley, waarin André samen met Ron en Anne-Marie een aantal musicaltitels op onnavolgbare wijze de revue laat passeren, is onderdeel van het nieuwe theaterprogramma van de volkskomiek.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.