Terug naar nieuws

Bijzondere rol voor ING "musicalfans" bij WICKED

Gepubliceerd op 02-11-2011

Klanten van de ING maken kans op een bijzondere rol bij de hitmusical WICKED. Tijdens het slotapplaus tijdens de zondagmatinee overhandigen zij op het toneel de bloemen aan de cast van WICKED, met daarin onder andere Chantal Janzen,Willemijn Verkaik en Jim Bakkum. Ook worden ze voorafgaand aan de voorstelling backstage uitgenodigd. De actie - Backstage & Bloemen - wordt vandaag gelanceerd. Klanten van de ING maken elke week via de website www.ing.nl/wicked kans om mee te doen met 'Backstage en Bloemen', inclusief twee kaarten per persoon voor de zondagmatinee voorstelling.

ING is officiële partner van de nieuwe Nederlandse musical WICKED, die al jaren een grote hit is op Broadway en onder andere in Duitsland en Groot-Brittannië succes oogstte. Vincent van den Boogert, Directeur Marketing ING: “Naast voetbalsponsoring is ook cultuur een van onze sponsorpijlers. In Nederland bezoeken 3,5 miljoen mensen per jaar een musical. Omdat de ING partner is van de musical WICKED kunnen we onze klanten op allerlei manieren hiervan laten profiteren en unieke ervaringen bieden. Met 'Backstage & Bloemen' brengen we musicalfans heel dichtbij de musical en de sterren."

Elke week mogen twee ING musicalfans na de zondagmatinee voorstelling het toneel op, bloemen overhandigen en backstage. Iedere ING klant komt in aanmerking voor 'Backstage & Bloemen': jong, oud, man, vrouw, jongen of meisje. Famke Kooij en Puck van Diepen, beide 12-jaar, mochten als eerste persoonlijk de cast bedanken tijdens de 1e voorpremière. Beide zijn grote musical fans en trainen op de theaterschool in Purmerend hard om ooit zelf in een musical te mogen spelen. Famke Kooij: “Het was heel bijzonder om op het toneel te staan en voor een volle zaal de bloemen te geven. Misschien sta ik hier over een paar jaar wel zelf."

ING klanten kunnen zich via de website www.ing.nl/wicked aanmelden voor 'Backstage & Bloemen'. Ook voor meer informatie over WICKED en andere voordelen kunnen ING klanten terecht op de website.

Over WICKED

WICKED vertelt het weergaloze verhaal van een ongewone vriendschap tussen twee vrouwen in het magische land van Oz; de blonde, populaire en stijlvolle Glinda (Chantal Janzen) en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba (Willemijn Verkaik). WICKED is een musical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. WICKED is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag en gaat op 6 november in première.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.