Terug naar nieuws

Cast WE WILL ROCK YOU rockt in Walibi Holland

Gepubliceerd op 19-05-2011

Op donderdag 26 mei 2011 komt de cast van de rockmusical WE WILL ROCK YOU naar Walibi Holland. Na ruim 250 voorstellingen is het tijd om de cast eens 'in het zonnetje' te zetten. Er staat hen een spannende rit te wachten in de vernieuwde achtbaan Speed of Sound. Speciaal voor deze gelegenheid zal er de legendarische QUEEN muziek van de musical te horen zijn in de achtbaan! Ook is er voor de cast een rol weggelegd in de nieuwe Walibishow 'Rockstars'.

Ruim 250 voorstellingen

De hitmusical WE WILL ROCK YOU heeft inmiddels ruim 250 voorstellingen gespeeld in het Beatrix Theater Utrecht. Na 400.000 verkochte kaarten, meer dan 250 staande ovaties en wereldwijd meer dan 12 miljoen bezoekers stopt We Will Rock You definitief op 13 augustus.

En de winnaar is…

Om 14.30 uur nemen de hoofdrolspelers plaats in de jurybank tijdens de nieuwe show 'Rockstars'. In deze show nemen de bands W.A.B en The SkunX het tegen elkaar op in een Music Battle. Aan het eind van de show zal de hele cast van We Will Rock You op het podium verschijnen waar ze speciaal onthaald worden.

'Send shivers down my spine'

Of de castleden lef hebben zal bewezen worden om 15.30 uur wanneer ze een ritje maken in de vernieuwde achtbaan Speed of Sound. Een achtbaan met muziek die niet alleen vooruit, maar ook achteruit gaat. Voor deze speciale gelegenheid klinkt er tijdens de rit muziek van We Will Rock You uit de speakers.

Over WE WILL ROCK YOU

WE WILL ROCK YOU vertelt het verhaal van een wereld 300 jaar in de toekomst, waar door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden wordt door de Killer Queen (Antje Monteiro). De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo (John Vooijs) en Scaramouche (Marjolein Teepen) komen samen met een groep jongeren, de Bohemians, hiertegen in opstand en gaan op zoek naar de handgemaakte rockmuziek! Met Floortje Smit, Martine van der Starre, Rutger Le Poole en Paul Donkers in de overige hoofdrollen.

Over Walibi

Walibi werd 35 jaar geleden geboren in Waver (België) en is een pionier onder de pretparken. De vier Walibiparken: Walibi Sud-Ouest en Walibi Rhà´ne-Alpes (Frankrijk), Walibi Holland en Walibi Belgium maken sinds 2006 deel uit van de groep Compagnie des Alpes. De Walibi parken trekken jaarlijks 2,8 miljoen bezoekers.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.