Terug naar nieuws

Cast Zorro geeft kijkje in de keuken

Gepubliceerd op 09-03-2011

Vandaag, woensdag 9 maart, presenteerde Joop van den Ende Theaterproducties officieel de cast van de musical Zorro tijdens de eerste repetitiedag in Studio Focus. De acteurs gaven vandaag een kijkje in de keuken van het repetitieproces. Daarna werd er weer hard gewerkt, want op 17 april a.s. gaat deze nieuwe musical in première in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Met natuurlijk Tommie Christiaan als Zorro. De andere hoofdrollen in deze musical worden gespeeld door onder andere, Lone van Roosendaal, René van Kooten, Thom Hoffman, Michelle Splietelhof en David Davidse. Lone van Roosendaal zal de rol van de humoristische Inez, de Spaanse schone, op zich nemen. René van Kooten zal te zien zijn in de rol van Ramon, de broer van Zorro en Thom Hoffman in de rol van de verteller en van Don Alejandro, de vader van Ramon en Zorro. Michelle Splietelhof speelt Luisa, de jeugdliefde van Zorro en David Davidse neemt de rol van sergeant Garcia op zich.

De cast van de nieuwe musical Zorro met o.a. Tommie Christiaan en Rene van Kooten snijdt de traditionele taart aan vanochtend in de repetitieruimte Focus in Amsterdam. Ook verzorgden zij twee muzikale optredens en de regisseur, Christopher Renshaw, lichtte een tipje van de sluier op van wat het publiek vanaf zondag 17 april (premiere) kan verwachten in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als 'Bamboleo', 'Djobi Djoba' en 'Baila Me'. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held.

De musical Zorro is na het succes in Engeland en Rusland vanaf april eindelijk te zien in theaters door heel Nederland. Het vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt.
Zorro de Musical met Lone van Roosendaal en Tommie Christiaan

Fotografie: Roy Beusker

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.