Terug naar nieuws

Chantal Janzen levensecht in De Kalvertoren

Gepubliceerd op 26-01-2011

Petticoat weer terug in Amsterdam

Van 26 januari tot en met 27 februari 2011 is de musical Petticoat voor de laatste keer te zien in Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Om te vieren dat de succesvolle musical weer terug is in de hoofdstad heeft shoppingcenter De Kalvertoren unieke Petticoatweken ontwikkeld en vandaag werden deze weken geopend door Chantal Janzen en Freek Bartels. Speciaal voor de gelegenheid is het wassenbeeld van Chantal Janzen uit Madame Tussauds omgetoverd tot Pattie Hunt, het personage dat Chantal in de musical speelt. Het winkelend publiek in De Kalvertoren kan komende weken een spectaculair prijzenpakket winnen, met onder andere een verwenpakket van Douglas.

Petticoat

Petticoat speelt zich af eind jaren '50 en vertelt het verhaal van de Groningse Patricia Jagersma (gespeeld door Chantal Janzen) die vertrekt naar de grote stad Amsterdam. Ze noemt zichzelf Pattie Hunt en droomt ervan beroemd te worden. In de hoofdstad krijgt ze een make-over en verandert ze van boerenmeisje naar glamourgirl. Ze geniet bovendien van alle faciliteiten en mogelijkheden die Amsterdam biedt, zoals grote winkelcentra en horecagelegenheden. In shoppingcenter De Kalvertoren zou ze zich dan ook helemaal thuis voelen.

De Kalvertoren

De Kalvertoren is een modern winkelcentrum gelegen in het hart van Amsterdam, in de Kalverstraat. In het sfeervolle winkelcentrum zijn tientallen winkels, koffiebars en restaurants te vinden. De moderne lift brengt de bezoeker naar de bovenliggende etages en vanaf de bovenste etage heeft men een panoramisch uitzicht over de oude historische binnenstad van Amsterdam. De Kalvertoren biedt een prettige, compacte omgeving bruisend van activiteiten, om in te winkelen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.