Terug naar nieuws

Chantal Janzen speelt de hoofdrol in Vrouw magazine

Gepubliceerd op 20-01-2011

Chantal Janzen nam vanmiddag trots de speciale 'Petticoat VROUW' in ontvangst. Naast haar hoofdrol in de musical heeft zij de laatste weken meegewerkt aan het magazine en ze was erg benieuwd naar het resultaat: “Prachtig! Ik ben er ontzettend trots op. Ik kan niet wachten om deze VROUW te laten zien aan mijn collega's in het theater.

VROUW Magazine staat dit weekeinde in het teken van Petticoat. Zo vertellen bekende Nederlanders in VROUW hoe ze, net als in de musical, hun dorp achterlieten om het in de grote stad te gaan maken. Verder is een reportage achter de schermen van de musical, staan er tips in hoe je zelf een jaren 50 kapsel maakt en staat Chantal Janzen met een openhartig interview in het magazine.

VROUW Magazine ligt op vrijdag 21 januari bij de abonnees op de deurmat en verschijnt zaterdag 22 januari - samen met De Telegraaf - in de losse verkoop.

Petticoat is van 26 januari tot en met 27 februari 2011 te zien in Koninklijk Theater Carré.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.