Terug naar nieuws

Daar is ie weer... De schaterlach' (AD)

Gepubliceerd op 13-10-2011

Onlangs vond in het DeLaMar Theater de première plaats van de gloednieuwe theatershow van André van Duin: Ja hoor..daar is ie weer! Het publiek was laaiend enthousiast en de reacties van de pers zijn overweldigend.

Lees hieronder de reacties van de pers:

- Smullen bij André van Duin (GPD, o.a. Brabants Dagblad, NH DB)
- sketches weer goud van oud (Metro)
- Daar is ie weer…de schaterlach (AD)
- …prettig zorgeloze vlucht uit de realiteit van financiële crisis en politiek tumult (AD)
- Pure kolder (NRC)
- Ouderwets avondje uit (Parool)
- Ron Brandsteder…erg goed (Metro)
- Anne-Marie Jung… Veelzijdige leading lady (NRC)

In Ja hoor…daar is ie weer! komen tal van nieuwe types voorbij en krijgen TV programma's als Wie van de Drie en Man Bijt Hond een hele andere wending als André ermee aan de haal gaat. Ook een musicalmedley, waarin André samen met Ron en Anne-Marie een aantal musicaltitels op onnavolgbare wijze de revue laat passeren, is onderdeel van het nieuwe theaterprogramma van de volkskomiek. Dat wordt dus weer lachen met André! Juist nu!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.