Terug naar nieuws

Eerste liedjes uit musical Droomvlucht te horen in de Efteling

Gepubliceerd op 24-08-2011

Hoofdrolspeelstertjes treden op tijdens laatste Zomeravond

Op zaterdag 27 augustus krijgt het Nederlandse publiek een uniek voorproefje op de nieuwe musical Droomvlucht. Tijdens de laatste Efteling Zomeravond zullen voor het eerst twee liedjes uit de familiemusical ten gehore gebracht worden op het grote podium. Isha (12) Robin (12) en Vajèn (13) zijn drie van de vier hoofdrolspeelsters uit de voorstelling die om de beurt in de huid kruipen van Lila. Samen gaan ze in Kaatsheuvel de eerste klanken van de musical live prijsgeven. De Lila's treden op om 15.15 uur en 20.20 uur.

Verhaal

De musical Droomvlucht vertelt het verhaal van Lila, een meisje dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Terwijl ze weer eens logeert bij oma verschijnt er iets wonderlijks dat Lila meeneemt naar de elfen- en trollenwereld. Hier wacht haar een betoverende reis vol spannende avonturen.

Achtergrond

De musical is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. Op 9 oktober 2011 gaat de geheel nieuwe musical Droomvlucht in première in Theater de Efteling.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.