Terug naar nieuws

Jamai vanaf half januari in de musical Droomvlucht

Gepubliceerd op 15-12-2011

Vanaf half januari is Jamai Loman voor vier weken te zien als Krakeel in de familiemusical Droomvlucht. De musical, gebaseerd op de populaire attractie uit het Efteling park, is exclusief te zien in theater de Efteling. Binnenkort start Jamai met repeteren voor de rol van Krakeel; een trol die wordt gepest omdat hij een elf wil zijn. Jamai zal tijdelijk de rol van acteur Steve Beirnaert overnemen.

Theater/Televisie

Op dit moment speelt Jamai de hoofdrol in de, mede door hemzelf ontwikkelde muziektheatervoorstelling, De Winnaar in het M-Lab. Hij heeft een van de stemmen van de Nederlandse versie van de Muppets-film ingesproken die begin 2012 in première gaat. Jamai was daarvoor onder andere te zien in de musicals Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat, Les Misérables en The Wiz. Hij werd in 2003 in een klap bekend nadat hij als allereerste het televisieprogramma Idols won. Presenteert naast zijn werk als musicalacteur verschillende televisieprogramma's en treedt op met zijn eigen muziekshow.

De musical Droomvlucht

De musical Droomvlucht is een betoverende reis naar een wereld waar trollen en elfen echt bestaan. In de familiemusical komt de sprookjeswereld van de attractie uit het Efteling park op magische wijze tot leven.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.