Terug naar nieuws

Luid het voorjaar in met Mary Poppins

Gepubliceerd op 07-02-2011

Na een lange, koude winter worden de dagen eindelijk weer wat langer. Het voorjaar komt eraan! Luid samen met Mary Poppins het voorjaar in. Beleef deze vrolijke en betoverende musical in het Circustheater in Scheveningen nu wel heel voordelig met de hele famillie. In de voorjaarsvakantie krijgt iedereen onder de 18 namelijk 50% korting! Bovendien zijn er tijdens de voorjaarsvakantie extra matineevoorstellingen gepland, zijn de aanvangstijden aangepast en zijn er voor kleinere kinderen speciale kinderativiteiten in het theater.

Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. Mary Poppins verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen te vinden is. Alles kan als jij er maar in gelooft!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.