Terug naar nieuws

Noortje Herlaar (Mary Poppins) opent de opbouw van het Bloemencorso met het plaatsen van de eerste steek

Gepubliceerd op 14-04-2011

Noortje stak op woensdag 13 april de eerste hyacint in haar 'eigen' Mary Poppins praalwagen en gaf daarmee het startsein voor de opbouw van het corso 2011. Ze werd daarbij geholpen door Eefje Paddenburg en Daan van Dalen, die in de voorstelling aan haar zijde schitteren als Jane en Michael Banks. Zowel Eefje als Daan wonen in de Bollenstreek.

Dit jaar vindt op 15 en 16 april weer het Bloemencorso van de Bollenstreek plaats in Nederland (Noorwijk-Noordwijkerhout-Haarlem). Het thema dit jaar is 'Musical Parade'. Het corso bestaat uit vele wagens gebaseerd op verschillende musicals. Zo zal er een wagen van de Sound of Music te zien zijn, maar ook een wagen van Mary Poppins en WICKED, de grootste musical die vanaf dit najaar exclusief te zien is in het Circustheater in Scheveningen met onder andere in de hoofdrollen Chantal Janzen en Jim Bakkum. Het Bloemencorso wordt vrijdagavond 15 april om 21.30 officieel geopend door Erwin van Lambaart, Chantal Janzen en Jim Bakkum.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.