Terug naar nieuws

Petticoat viert groots afscheid in Carré met unieke BBQ op 20 juli en jij kunt erbij zijn!

Gepubliceerd op 14-07-2011

Maak kans op een meet & greet én een exclusieve BBQ met de hoofdrolspelers van Petticoat! De musical stopt 31 juli definitief en is nog maar 2 weken te zien! De populaire musical maakt wegens groot succes een speciale afscheidstour in juli! Voor een allerlaatste keer is Petticoat nog te zien in MartiniPlaza Theater Groningen van 13 t/m 17 juli, in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam van 20 t/m 24 juli en in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn van 27 t/m 31 juli.

Om te vieren dat de productie wegens succes voor een derde keer te zien is in Koninklijk Theater Carré wordt er op 20 juli samen met de hoofdrolspelers een exclusieve en feestelijke BBQ gehouden op een 20 meter lange boot op de Amstel voor Carré. Jij kunt hierbij aanwezig zijn! Koop nu kaartjes voor Petticoat via de speciale actiepagina: www.theatercarre.nl/bbq of bel naar 0900 - 25 25 255 (1,30€ p/g) o.v.v. BBQ Petticoat. Uit alle aanmeldingen worden vervolgens winnaars getrokken.

Kom dus nog snel genieten in het theater en neem samen met de cast van Petticoat groots afscheid. Chantal Janzen: 'Het is een rare gedachte dat dit mooie avontuur binnenkort zal eindigen. De komische maar ook de aangrijpende kanten van het verhaal zijn verslavend om te spelen en het zal erg lastig zijn om dit los te moeten laten. Kom dus vooral allemaal kijken, nu het nog kan!

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.