Terug naar nieuws

Rein Kolpa als elfenkoning te zien in de musical Droomvlucht

Gepubliceerd op 30-11-2011

Rein Kolpa neemt de rol van Oberon in de musical Droomvlucht tijdelijk over van Hugo Haenen. Hugo Haenen, die oorspronkelijk de rol van de elfenkoning speelt in de musical die gebaseerd is op de populaire attractie uit het Efteling Park, werd in september getroffen door een hersenontsteking. Hij maakt het goed en werkt hard aan zijn herstel. Rein Kolpa zal de rol in de musical die exclusief te zien is in Theater de Efteling waarnemen tot de terugkeer van Haenen.

Rein Kolpa keert met de rol van elfenkoning terug naar het theater in Kaatsheuvel waar hij als kapitein Von Trapp uit de Sound of Music maanden op de planken stond naast Wieneke Remmers, inmiddels zijn partner en samen hebben zij nu een kind. Rein is verder bekend van Piaf -de Musical, 3 Musketiers en zijn werk als operazanger.

Christo van Klaveren nam de rol van Oberon de afgelopen twee maanden tijdelijk waar en gaat vanaf december aan de slag als resident director bij Saturday Night Fever.

undefinedundefined

Fotografie: Dennis van Tellingen Fotografie: Roy Beusker

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.