Terug naar nieuws

Roman van der Werff toch te zien als Zorro

Gepubliceerd op 28-03-2011

Roman van der Werff wordt de vaste vervanger van Tommie Christiaan in de rol van Zorro. Na de première zal Roman ook als Zorro te zien zijn in verschillende theaters in Nederland. De cast van Zorro is deze week druk aan het repeteren in theater De Meerpaal in Dronten waar zaterdag 2 april de eerste try-out te zien is. De musical gaat op zondag 17 april in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De 26-jarige Roman studeerde af aan Fontys Hogeschool in Tilburg. Roman was te zien in diverse voorstellingen. Zo speelde hij in Fame, Pigment, Bolero, Hair-de musical , High School Musical (Zeke, cover Chad), JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat (Issakar, cover Farao, cover Ruben, cover Juda) en Petticoat. Roman werd tweede in het programma Op zoek naar Zorro.

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als 'Bamboleo', 'Djobi Djoba' en 'Baila Me'. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held.

De musical Zorro is na het succes in Engeland en Rusland vanaf 2 april te zien in Nederland. Het vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.