Terug naar nieuws

Roman verloofd: "Een première is er niets bij!"

Gepubliceerd op 31-10-2011

Musicalsterren Roman van der Werff en Nathalie van Gent gaan trouwen. Het stel is inmiddels drie maanden verloofd. Hoe de zenuwachtige Roman zijn verloofde ten huwelijk vroeg, is een mooie variant op de 'naakte' waarheid, aldus Roman zelf:

“Maandenlang heb ik met het idee in mijn hoofd gelopen om Nathalie te vragen. Toen ze drie weken op vakantie was naar haar zus in Australië, heb ik de kans gegrepen om mijn aanzoek voor te bereiden en een mooie ring uit te zoeken. Ik was ongelooflijk zenuwachtig en gespannen, een première is er niets bij! Toen ze terugkwam, zijn we naar de sauna gegaan en ben ik voor haar, in de hot tub, op mijn knieën gegaan. Een mooie variant op de 'naakte' waarheid. Gelukkig heb ik de ring vervolgens niet in het afvoerputje laten vallen en verliep alles volgens plan. Ze zei natuurlijk JA!

Roman is op dit moment alternate van Zorro in de gelijknamige musical Zorro. Nathalie speelde o.a. in Tarzan en in High School Musical samen met Roman en Tommie Christiaan.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.