Terug naar nieuws

WE WILL ROCK YOU stopt 13 augustus definitief in Utrecht

Gepubliceerd op 11-03-2011

Vanaf eind augustus is de musical met de hits van QUEEN te zien in Antwerpen

Op 13 augustus 2011 klinken voor de laatste keer de 25 legendarische hits van QUEEN in de musical WE WILL ROCK YOU in het Beatrix Theater in Utrecht door de luidsprekers. WE WILL ROCK YOU zal plaatsmaken voor de musical Miss Saigon die vanaf eind september, voor slechts 6 maanden, te zien zal zijn in het Beatrix Theater Utrecht. WE WILL ROCK YOU verhuist eind augustus naar Antwerpen.

“Wereldwijd is WE WILL ROCK YOU inmiddels bezocht door meer dan 12 miljoen mensen. Op dit moment hebben 400.000 mensen een kaart gekocht voor de Nederlandse productie. Ook in Nederland is de show dus een groot succes. Miss Saigon stond al gepland om in september dit jaar in première te gaan in het Beatrix Theater in Utrecht. Hierdoor is het niet mogelijk om langer in Nederland door te spelen met WE WILL ROCK YOU. WE WILL ROCK YOU zal vanaf eind augustus dan ook verhuizen naar Antwerpen. Op deze manier kan het publiek ook daar genieten van WE WILL ROCK YOU en kunnen we tegelijkertijd het publiek een nieuwe productie presenteren in het Beatrix Theater, aldus Erwin van Lambaart, producent en algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties.

WE WILL ROCK YOU vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De 25 legendarische nummers van QUEEN, waaronder We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en A Kind Of Magic, staan samen met de spectaculaire decors, de liefde, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuwe musicaldimensie.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.