Terug naar nieuws

'Yes I Do' in het decor van Petticoat

Gepubliceerd op 13-05-2011

Om te vieren dat de musical eindelijk is te zien in 's-Hertogenbosch spraken gister vier echtparen ruim 50 jaar na dato, de tijd waarin Petticoat zich afspeelt, nogmaals hun trouwgelofte uit in het decor van de succesvolle musical. Het najagen van dromen en de zoektocht naar liefde, dat is waar het namelijk om draait in Petticoat. De musical staat nog tot en met 22 mei in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

Een zoektocht naar echtparen die rond 1959 zijn getrouwd leverde 54 echtparen op uit heel Noord-Brabant die elkaar nogmaals het jawoord wilde geven. Uit deze echtparen zijn er vier geselecteerd die de bijzondere kans krijgen om voor het oog van hun kinderen en kleinkinderen nogmaals in het huwelijk te treden. Door een ambtenaar van de theaterstand werden gister de echtparen in het theater-echt verbonden in het jaren '50-decor van de musical Petticoat. Een aantal leden van de cast waren als getuigen hiervan aanwezig.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.