Terug naar nieuws

Zorro vierde 100ste voorstelling in het DeLaMar

Gepubliceerd op 15-08-2011

Afgelopen zaterdag speelde de cast van de musical Zorro haar 100ste voorstelling. Een bijzonder moment, ook voor groot musicalfan Lisanne van Vucht. Zij mocht aanwezig zijn bij de 100ste voorstelling omdat ze met haar felicitatie aan de cast van Zorro op Facebook kaarten had gewonnen en zo liet Lisanne weten heeft ze er met volle teugen van genoten.

Haar meest bijzondere moment van de avond was het moment dat zij backstage terecht kwam waar ze de cast in voorbereiding op de voorstelling zag. Lisanne heeft ook twee foto's gemaakt zaterdag van het theater en de zaal.

Zorro is nog tot en met zondag 21 augustus te zien in het DeLaMar Theater. Daarna reist de temperamentvolle cast verder en is het Chassé Theater in Breda de eerste stop. Hier zal de musical tot en met 28 augustus te zien zijn.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.