Terug naar nieuws

Alessandro te zien in het nieuwe tv-programma Junior Dance

Gepubliceerd op 26-03-2012

Vanaf zaterdag 31 maart is Alessandro, die één van The Faces speelt in Saturday Night Fever, ook te zien in het nieuwe tv-programma 'Junior Dance' van de Avro. In dit programma gaan ze op zoek naar dansers in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar. Zowel het publiek als een vakjury, bestaande uit de jonge professionals Shaker, Ingrid Jansen, Natalie la Rose en Alessandro Pierotti, bepaalt wie de grote winnaar wordt en wie kans maakt om op te treden voor een miljoenenpubliek bij de internationale finale van het Junior Songfestival 2012. De presentatie van Junior Dance ligt in handen van Kim-Lian van der Meij en Ewout Genemans.

Junior Dance bestaat uit tien afleveringen. Tijdens de eerste vier afleveringen volgen we de deelnemers bij de auditierondes. In de vier afleveringen erna worden de overgebleven dansers, gedurende het verblijf in het MoveCamp, onderworpen aan bijzondere opdrachten en ontmoetingen met grote namen uit de dans- en entertainmentwereld en worden ze klaargestoomd voor de twee grote finale liveshows. Na gedurende tien weken blijkt wie hét Junior Dance-talent wordt van 2012.

Junior Dance, vanaf zaterdag 31 maart om 19.25 uur bij de AVRO op Z@PP/Ned3.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.