Terug naar nieuws

André van Duin ontvangt Edison oeuvre Award

Gepubliceerd op 13-03-2012

Niet alleen Joop van den Ende, maar ook André van Duin heeft dit jaar veel te vieren! U kunt ook onderdeel zijn van deze feestelijkheden door een bezoek te brengen aan de allerlaatste voorstellingen van André van Duin`s succestournee, Ja hoor… daar is ie weer! Dit is uw laatste kans!

Joop van den Ende viert dit jaar zijn zeventigste verjaardag en zijn gouden jubileum! André van Duin is kort geleden 65 jaar geworden en ontving als klap op de vuurpijl zelfs de Edison oeuvreprijs kleinkunst/comedy. De prijs heeft hij te danken aan het grote aantal klassiekers die hij door de jaren heen heeft voortgebracht. Denk hierbij aan het Pizzalied en Er staat een paard in de gang. Maar ook zijn nieuwste show Ja hoor… daar is ie weer! is nu al een klassieker die u niet mag missen! En alsof dat nog niet genoeg is heeft het Beeld en Geluid museum in Hilversum een complete tentoonstelling over de carrière van André ingericht waar alle hoogtepunten voorbij komen.

Op vertoon van uw toegangskaart voor Ja hoor… daar is ie weer! Bezoekt u de tentoonstelling met maar liefst 25% korting.*

André van Duin sluit zijn landelijke tournee af met drie weken lang extra voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wees er snel bij want de belangstelling voor deze show is overweldigend!

Van woensdag 2 mei t/m zondag 20 mei in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.