Terug naar nieuws

Brigitte Heitzer start met Musicalworkshops in Beatrix Theater

Gepubliceerd op 06-04-2012

Brigitte Heitzer geeft op 17 en 22 mei een musicalworkshop in het Beatrix Theater in Utrecht. Deelnemers van deze workshop, die zelf al ervaring dienen te hebben op het gebied van zang en spel, krijgen in totaal drie uur les van de musicalactrice. Na afloop van de workshop wordt er een Oosters gerecht in het Queen's restaurant geserveerd en bezoekt de groep de musical Miss Saigon. Per les is er plaats voor vijf tot tien personen en de kosten voor deze dag bedragen €150,- per persoon.

Brigitte Heitzer is erg enthousiast over deze workshop: “Ik vind het goed dat 'Stage Academy' deze workshops aanbiedt. Mensen met talent en musicalambities krijgen op deze manier een unieke kans om zich verder te ontwikkelen. Ik heb er ontzettend veel zin in!€ Dit is een pilot voor meerdere workshops die 'Stage Academy' in de toekomst samen met Joop van den Ende Theaterproducties wil ontwikkelen en presenteren.

Programma

14.00 uur Ontvangst via artiestingang
14.30 uur Start workshop deel 1
16.00 uur Pauze in artiestenfoyer met een hapje & een drankje
16.30 uur Workshop deel 2
18.00 uur Einde workshop
18.15 uur Oosters Saté-gerecht in het Queens restaurant
20.00 uur Aanvang Miss Saigon
21.30 uur Pauzedrankje in de Queens Club
23.00 uur Einde voorstelling

Bij bevestiging aangeven welk Nederlandstalig nummer door jou wordt gezongen. Enige ervaring gewenst.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.