Terug naar nieuws

Brigitte Kaandorp ook bij Benefiet voor Theater PePijn

Gepubliceerd op 08-11-2012

Samen met Paul van Vliet, Youp van ’t Hek, Kasper van Kooten, Pieter Derks en Louise Korthals

Op maandag 8 december wordt in het AFAS Circustheater een Benefiet gehouden voor Theater PePijn, dat dit jaar 50 jaar bestaat. Grote namen uit de cabaretwereld staan op het programma: Paul van Vliet, Youp van ’t Hek, Kasper van Kooten, Pieter Derks en Louise Korthals verlenen compleet belangeloos hun medewerking en steunen hiermee Theater PePijn. Ook Brigitte Kaandorp doet mee.

Brigitte Kaandorp steunt Theater PePijn
Het programma van de Benefietavond wordt ingevuld door bijzondere cabaretiers. Zo zullen Paul van Vliet, Youp van ’t Hek, Kasper van Kooten, Pieter Derks en Louise Korthals compleet belangeloos hun medewerking verlenen. Ook Brigitte Kaandorp levert een bijdrage aan het Benefiet voor Theater PePijn: “Hoewel ik druk ben met de tournee van mijn voorstelling ‘Brigitte Kaandorp Grande Luxe’ zei ik direct ja toen ik gevraagd werd mee te werken aan het Benefiet voor Theater PePijn. Kleine theatertjes zoals PePijn zijn ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van jong talent. En zulke plekken vind je helaas steeds minder in Nederland”, aldus Brigitte over haar deelname.

50 jaar Theater PePijn
Op 18 december 2014 is het precies 50 jaar geleden dat Theater PePijn, in Den Haag, haar deuren opende. Tot op de dag van vandaag is het kleine theater, opgericht door Paul van Vliet en gevestigd in een oud pakhuis, een broedplaats voor jong cabarettalent en het try-out podium voor de gevestigde namen.
Dit jaar heeft het AFAS Circustheater wederom kosteloos haar locatie aangeboden om het Benefiet voor Theater PePijn te laten plaatsvinden. Het is een bijzondere samenwerking en gezamenlijk zullen de organisaties ervoor zorgen dat ook dit Benefiet weer een daverend succes wordt.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.