Terug naar nieuws

Cast van Saturday Night Fever collecteert vanavond voor Radio 538/War Child

Gepubliceerd op 14-03-2012

Vanavond zal de cast van Saturday Night Fever in Schouwburg De Harmonie in Leeuwarden na de voorstelling collecteren om geld in te zamelen voor War Child. Radio 538 zet zich van 9 tot en met 16 maart 2012 in om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child om oorlogskinderen te helpen. Tijdens de actieweek zetten ze zich in voor de 28 miljoen oorlogskinderen die nooit een leraar zien. Omdat ze niet naar school durven, omdat ze kindsoldaat zijn, omdat ze gevlucht zijn of omdat de weg bezaaid is met mijnen. War Child zorgt ervoor dat deze kinderen - ondanks de oorlog - leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. Al het geld dat met de actie 538 voor War Child wordt opgehaald, gaat dit jaar naar het onderwijsprogramma van War Child.

Radio 538 staat met hun truck elke dag in een andere stad om geld in te zamelen voor War Child, ze gaan het hele land door en zenden live uit vanaf die verschillende steden. Donderdag 15 maart staat de radio 538 truck in Leeuwarden op de Lange Pijp / Waagplein. Noortje, Joey en Laurie zullen die dag het ingezamelde geld voor War Child overhandigen in de uitzending van Ruud de Wild.

Luister morgen rond 17.45 uur op radio 538 naar Ruud de Wild. En volg morgen de livestream op de site van Radio 538 om Noortje, Joey en Laurie te zien: http://www.538voorwarchild.nl/

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.