Terug naar nieuws

De eerste beelden van Next to Normal!

Gepubliceerd op 11-01-2012

Next to Normal vertelt het verhaal van een op het eerste gezicht doodnormale vrouw, echtgenote en moeder met een psychische aandoening, die vecht met een ingrijpende gebeurtenis en de impact daarvan op haar gezin. Een krachtig, innemend en bovenal raak portret van een familie die probeert om te gaan met een pijnlijke situatie die niet 'normaal' is, maar wel begrijpelijk. Next to Normal daagt het publiek uit om verder te denken over wat je ziet, wie je bent en wat je gelooft dat waar is. Met in de hoofdrollen o.a. Simone Kleinsma, Freek Bartels en René van Kooten.

Next to Normal gaat op 16 januari in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam, met o.a. Simone Kleinsma, Freek Bartels, René van Kooten, Wim Van den Driessche, Michelle van de Ven en Jonathan Demoor. In een regie van Paul Eenens en vertaling van Daniël Cohen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.