Terug naar nieuws

Eerste repetities van Saturday Night Fever van start in het theater

Gepubliceerd op 19-01-2012

De cast van de nieuwe musical Saturday Night Fever begon vandaag na wekenlange repetities in de studio met de allereerste repetities in het theater. Ze kregen hierbij voor het eerst de nieuwe decors te zien, die zichtbaar in de smaak vielen. Met het aansnijden van de taart werd het officiële startsein vanochtend gegeven in Theater aan de Schie in Schiedam. Vrijdag 17 februari is de première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Deze musical, die zich afspeelt in de jaren '70 in New York, heeft een nieuw script dat meer hedendaags is, nieuwe moderne decors, eigentijdse choreografieën en outfits in huidige trends met een knipoog naar de jaren '70. De legendarische Bee Gees hits 'Stayin Alive', 'Night Fever' en 'You should be dancing', ook te horen in deze musical, wisten generaties te betoveren. Joey Ferre is te zien als Tony Manero, Noortje Herlaar kruipt in de rol van Stephanie Mangano, de bloedmooie nieuwe danspartner van Tony. Annette, die ook uit Brooklyn komt en de vaste danspartner van Tony is, wordt gespeeld door Laurie Reijs. Saturday Night Fever is te zien vanaf februari 2012 in de 14 grootste theaters van Nederland.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.