Terug naar nieuws

Ferry Doedens beleeft première als Fiyero in WICKED

Gepubliceerd op 27-04-2012

Op donderdag 26 april beleefde Ferry Doedens zijn alternate première in de rol van Fiyero in de musical WICKED in het AFAS Circustheater in Den Haag. De rol van Fiyero wordt in eerste instantie gespeeld door Jim Bakkum, maar Ferry Doedens is zijn vaste vervanger. Natuurlijk waren de collega's van Ferry uit de RTL 4 serie Goede Tijden Slechte Tijden ook aanwezig. Bekijk hier de foto's.

Ferry Doedens

Ferry volgde de opleiding kunst, theater en media in Groningen. Tussen 2005 en 2007 speelde hij diverse lokale musicalrollen in schouwburg de Lawei in Drachten. Hierna nam Ferry deel aan de talentenshow Idols op televisie en sinds 2009 tot op heden is hij te zien in de televisiesoap Goede Tijden, Slechte Tijden in de rol van Lucas Sanders. Ook op het gebied van muziek was Ferry al vroeg actief. Zo trad hij op als zanger in diverse coverbands en bracht hij zijn eerste solosingel 'Bij Mij' uit in 2010. Een jaar later vertolkte hij de stemhoofdrol in de animatiefilm Lorax En Het Verdwenen Bos.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.