Terug naar nieuws

Hampshire Hotels exclusieve hotelpartner voor Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 09-11-2012

Hampshire Hotels en Stage Entertainment sluiten een overeenkomst waarbij Hampshire Hotels de exclusieve partner is voor de musical Hij Gelooft in Mij, de nieuwe musical over het verhaal over de volksheld André Hazes. De musical is vanaf begin november exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De première vindt plaats op zondag 11 november.

Hij Gelooft in Mij

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Deze musical over het leven van André en Rachel Hazes is exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De musical is door Joop van den Ende Theaterproducties geproduceerd met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Hadewych Minis, Cees Geel, Tina de Bruin, Hajo Bruins en Doris Baaten.

Exclusieve partner

Hampshire Hotels zal voor deze musical, waarin voor de stad Amsterdam een grote rol is weggelegd, de exclusieve hotelpartner worden. De Amsterdamse hotels van Hampshire zullen musicalarrangementen in de markt gaan zetten.

“Wij zien in de samenwerking met Stage Entertainment een toegevoegde waarde voor onze hotels met deze kwaliteitsmusical€ aldus Etienne Verkerk, CEO van Hampshire Hotels. “Het is een ideale combinatie van een overnachting, een diner en een kroegentocht langs de cafeetjes waar André graag kwam. André was 'een beetje verliefd' op Amsterdam en wij laten iedereen graag zien waarom! Het Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden dat direct naast het theater ligt is natuurlijk een perfecte uitvalsbasis voor een theatermenu of high tea, voor of na de voorstelling.€

Joop van den Ende Theaterarrangementen heeft speciale groepsarrangementen rondom Hij Gelooft in Mij samengesteld. Ook Hampshire zal deze zakelijke arrangementen aanbieden.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.