Terug naar nieuws

Keet! wordt Glinda in de musical Wicked

Gepubliceerd op 03-07-2012

Zangeres en presentatrice Keet! maakt binnenkort haar opwachting in de musical Wicked. Chantal Janzen zal op 29 juli voor het laatst te zien zijn in haar rol van Glinda. Zij is vanaf november te zien in de rol van Rachel Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij. De rol van Glinda wordt daarna ingevuld door Keet! en Céline Purcell. Inmiddels is Keet! met de repetities in het AFAS Circustheater in Den Haag begonnen en gaat zij naar verwachting in september haar eerste voorstelling spelen.

Keet! is nu al druk aan het repeteren.Van alle musicals die ik ooit gezien heb is Wicked voor mij de mooiste tot nu toe. De rol van Glinda is mij letterlijk op het lijf geschreven, dus ik kijk erg uit naar mijn musicaldebuut, aldus Keet!

Keet!

Tot 2009 was Keet! te zien in diverse rollen in de shows van de Efteling, waaronder Roodkapje met de Zomeravonden en tijdens de diverse shows in het Sprookjesboomtheater. In 2010 werd zij het gezicht van het nieuwe Telekids op RTL 8 en was zij te zien in het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie Amika van Studio 100, waar ze de vaste rol van popster Cindy op zich nam. Keet! heeft een platencontract bij 8ball Music en bracht met de lancering van Telekids haar eerste single uit, getiteld Big Splash. Inmiddels is haar nieuwe single 'USA' verkrijgbaar, afkomstig van het debuut album genaamd 'Keet!'

Wicked

Wicked vertelt het weergaloze verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de blonde, populaire en stijlvolle Glinda en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba. Wicked is een musical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. De rol van Glinda wordt vanaf september gespeeld door Keet! en Céline Purcell. Wicked is tot nog tot eind oktober zeven keer per week exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.