Terug naar nieuws

Leer nu voor je examen tijdens de Miss Saigon Experience!

Gepubliceerd op 12-03-2012

Twee weken geleden is de Miss Saigon Experience opnieuw van start gegaan. Tijdens dit educatieve programma voorafgaand aan de show leer je alles over de Vietnamoorlog. “Dankzij de Experience gaat het verhaal van Miss Saigon echt leven, omdat nog duidelijker wordt hoe een politiek steekspel tot drama's leidt", aldus onze Vietnamexpert Ajolt Elsakkers.

De Miss Saigon Experience is in december vorig jaar voor het eerst van start gegaan. Bezoekers van deze Experience krijgen in drie kwartier exclusieve beelden van de persreis naar Vietnam te zien, leren in een kort college alles over de Vietnamoorlog en krijgen een meet en greet met twee hoofdrolspelers. De reacties zijn tot nu toe lovend. “Heel interessant om meer te weten te komen over de heftige achtergrond van het verhaal! Ik herken veel dingen in het verhaal tijdens het zien van de musical, daarnaast is het ook heel leuk om de hoofdrolspelers te horen over hun beleving en voorbereiding op deze musical!", aldus een enthousiaste bezoekster van de Experience.

Leren voor je eindexamen Geschiedenis hoeft dus niet saai te zijn! De Miss Saigon Experience vindt één keer in de twee weken plaats.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.