Terug naar nieuws

Meer dan 90.000 kaarten verkocht voor première

Gepubliceerd op 09-11-2012

Twee dagen voor de grootse galapremière van Hij Gelooft in Mij is de belangstelling voor dit muzikale verhaal over het leven van André Hazes groot. Er zijn inmiddels meer dan 90.000 kaarten verkocht. Een unicum in de geschiedenis van het Amsterdamse DeLaMar Theater, sinds 1840 gevestigd aan de Marnixstraat. Onlangs opende de kaartverkoop voor de voorstellingen in februari en maart 2013. Alle voorstellingen in november zijn uitverkocht alleen voor de laatste voorstellingen in december zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Hij Gelooft in Mij is exclusief te zien in het DeLaMar Theater.

Het script van Hij Gelooft in Mij is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar, de regie is in handen van Ruut Weissman. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer (André Hazes), Chantal Janzen/ Hadewych Minis (Rachel Hazes), Tina de Bruin, Cees Geel, Hajo Bruins en Doris Baaten.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.